Home / Apps / Спорт / Amsterdam City Swim Download
Amsterdam City Swim
Amsterdam City Swim
Amsterdam City Swim

Description

Features:

De app voorziet de deelnemer, toeschouwers, vrienden en familie in het laatste nieuws omtrent het evenement. De unieke track applicatie doormiddel van GPS en RFID zorgt ervoor dat de deelnemer gevolgd kan worden gedurende het evenement.

Meer informatie:

Tijdens de initiële start van de app opent het “event tracker” scherm. Met behulp van dit scherm kan de mobiele telefoon gekoppeld worden aan het unieke startnummer. Zoeken naar de eigen naam kan op basis van startnummer of op naam. Toeschouwers of de mensen thuis kiezen voor “overslaan”. De app is dan passief en registreert geen GPS signalen.
Na de koppeling met het mobiele apparaat ben je te volgen. Er knippert een groen vlak zodra de GPS een connectie heeft. Het knipperen van de groene vlak is om te bevestigen dat de app klaar is voor gebruik.

De GPS tracking start pas echt vanaf het moment dat de start is gepasseerd tot het moment dat de finish wordt gepasseerd. Voor aanvang van het evenement is de tracker aan en uit te zetten via het optie menu.
Ben je toeschouwer of wil je je vriend of vriendin thuis volgen: kies dan voor “overslaan”. De gebruiker kan maximaal 5 deelnemers volgen via de “tracker” tab. Tracker betekent dat een deelnemer gevolgd kan worden op basis van de exacte tussentijden berekend op basis van de RFID chip registraties. Verwijderen uit de tracker of nieuwe vrienden toevoegen kan continue. Je kan ook zichzelf toevoegen. De gebruiker ziet dan de exacte chipregistraties en eventueel tussentijden van zichzelf binnen enkele seconden na het passeren van het registratie punt. Ben je niet in het bezit van een smartphone? Dan wordt automatisch de RFID registratie chip die verwerkt is in je deelnemerskaart gebruikt voor het tracken van jou of je vrienden.

Up to date routes:

Naast het live tracken kun je tevens de verschillende de routes vinden binnen de app.

Evenement content en media:
De ‘app’ biedt naar de unieke tracker functie ook ‘up to date’ informatie over het evenement zelf. Het evenementen programma, waar kan je parkeren, laatste informatie over het openbaar vervoer en loop routes voor de toeschouwer.
Ook vind je in de app de laatste updates via de “informatie” en de “Twitter” tab. De persoonlijke video’s zijn tevens gekoppeld aan de app zodat je deze na afloop kan bekijken op de telefoon.

Batterij verbruik
- Het op de achtergrond blijven gebruiken van je GPS kan de gebruiksduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

Unfold
share by
Amsterdam City Swim APK information

Package Name

com.mysportstv.AC17

Version Code

10001

Permissions

View Details

Details

Version

1.0.1

Requirements

Android 2.3+

Author

MySports BV

Updated

2017-09-03

Size

8.43MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Amsterdam City Swim Change
APP store for all android devices See All
Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim

MySports BV

Free

This app has access to :

Updates to Amsterdam City Swim may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download