Home / Apps / Новости и журналы / ATV.hu Download
ATV.hu
ATV.hu
ATV.hu
ATV.hu
ATV.hu

Description

Az atv.hu applikáció az atv.hu weboldal híreit és videóit megjelenítő alkalmazás Android platformra.

Amivel többet nyújt a hírek és videók jól áttekinthető, mobilra és tabletre optimalizált megjelenésén túlmenően azok az értesítések
- a rendkívüli hírekről, eseményekről (Breaking News)
- kedvenc vagy követett műsoraink kezdéséről
- új műsorok indulásáról

Az atv.hu applikáció előnye, hogy használata sokkal jobban mobil felhasználásra optimalizált mintha a honlapot néznénk egy böngészőben.
A legfrissebb hírek jelennek meg mobilon is jól olvasható, áttekinthető formátumban, ugyanakkor ha valaki tovább görgeti a híreket a régebbi eseményekről sem marad le.

Az applikáció 5 főmenüre tagolódik: HÍREK, ÉLŐ, MŰSOROK, VIDEÓK és BEÁLLÍTÁSOK.

Az atv.hu app a HÍREK főmenüben a KEZDŐLAP füllel indul, ahol a legfontosabb 3-5 hírt képpel és címmel láthatják az applikáció használói.
A KEZDŐLAP egy gyűjtő oldalként funkcionál, ahol minden rovatból a legújabb híreket, videókat gyűjtöttük egy KEZDŐOLDALRA. A nagy képpel kiemelt hírek és ajánlók után egyből a Kiemelt hírek következnek, majd a BELFÖLD, KÜLFÖLD, ATV HÍRADÓ, EGYENES BESZÉD, VILÁGHÍRADÓ, ATV START és START+ legfrissebb híreinek és videóinak aktuális listája. A Kezdőoldalon 3-4 hírt és videót képpel is kiemelünk.

A további fülek alatt a rovatok összes híre olvasható és videója megtekinthető egy lista szerű felsorolásban, ahol az első három hír nagy képpel és címmel, további 3 hír kis képpel olvasható. A rovat többi híre lista szerű felsorolásban érhető el.
Ilyen rovatok a BELFÖLD, KÜLFÖLD. Az ATV HÍRADÓ és a magazinműsoraink videó aloldalai képpel és címmel, rövid lead-el tartalmazzák egy lista szerű felsorolásban a rovat videóit.

A hírek végén megoszthatjuk az olvasott cikket Twitteren és Facebookon is, egyszerűen a kívánt megosztás ikonjára kattintva.

Videók megosztására is lehetőség van, Facebook, Email vagy más üzenetek formájában is.

Lehetőség van célzott keresésre az applikációban megjelent tartalmakban.
Kereshetünk hírekben vagy videókban is.

Újdonság, hogy az ATV 1 órával késleltetett online adása is elérhető az ÉLŐ főmenüre kattintva.
Különlegesség, hogy miközben az online adást nézzük nem kell abbahagynunk a böngészést, hanem folytathatjuk a hírek közötti keresgélést a bal felső sarokban az adás képe ott marad a hangja pedig hallható marad.
Megtehetjük ezt egy Híradó bejátszó, Egyenes Beszéd interjú vagy bármely videó megtekintése közben. Csak görgessük lefelé az applikációt a videó nem szakad meg, folytatódik amíg el nem kattintunk az adott oldalról.
Az ÉLŐ főmenüben lista szerűen az atv.hu hírfolyamának folyamatosan frissülő híreit követhetik az applikáció használói. A jobb eligazodást segíti a színekkel megkülönböztetett nyilak, melyek az adott színű rovat híreire utalnak.

Az ÉLŐ főmenüben jelennek meg a rendkívüli hírek is, a Breaking News események. Ilyenkor az applikáció fejléce sárga színű lesz és jelzi, hogy Breaking News esemény van, mely mindig az első hír lesz a listában és percről-percre formában mutatja be a rendkívüli esemény híreit, képeit, videóit.

A MŰSOROK tab alatt megtekintheti műsorainkat:
- Témák szerint csoportosítva. Ebben a nézetben nemcsak az adások műsorvezetőit és arculatát láthatják, hanem a következő adás kezdési időpontja is látható.
- Időrendben pedig műsorújság szerűen, kezdési időpontokkal látható az atv műsorfolyama, de ebben a felsorolásban is láthatóak mely műsorokat jelöltük meg követésre.

A VIDEÓK főmenü alatt feltöltési sorrendben a legfrissebb videóink láthatóak minden rovatból. Egy videó elindítása után tovább folytathatjuk a lista böngészését lefelé tekerve azt, a videó lejátszása nem áll meg, hanem az applikáció felső részében folytatódik. A lejátszás addig folytatódik ameddig másra nem kattintunk.

Unfold
Keywords: celeb magazines magazine gossip people celebrity latest magazine
share by
ATV.hu APK information

Package Name

com.possible.atv

Version Code

37

Permissions

View Details

Details

Version

1.5.3

Requirements

Android 2.3+

Author

ATV ZRT

Updated

2017-08-27

Size

5.83MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to ATV.hu Change
APP store for all android devices See All
ATV.hu

ATV.hu

ATV ZRT

Free

This app has access to :

Updates to ATV.hu may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download