Home / Apps / Развлечения / Bancuri Noi si Amuzante Download
C Launcher
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante
Bancuri Noi si Amuzante

Description

Aplicaţia „ Bancuri noi şi amuzante ” este creată pentru a te binedispune în orice moment al zilei şi in orice loc direct de pe telefonul tău. Indiferent de preferinţă, aici vei găsi toate categoriile de bancuri cu Bulă şi glume bune romănesti: scurte, seci, moldovenesti,cu olteni, ardeleni, blonde etc.

Oferă o colecţie recentă de bancuri şi glume foarte tari, atent selecţioante şi organizate pe categorii pentru toate preferintele proprii ale vizitatorilor noştri.

Vrei să citeşti cele mai super şi cele mai tari glume?! Descarcă acum aplicaţia pe telefonul tău şi nu vei regreta!
Vrem sa te facem să razi chiar şi atunci când nu iţi arde nici să zâmbeşti :) "Cea mai irosită zi este cea in care nu ai râs " "Umorul constituie o forţă. Nimic nu uneşte mai mult oamenii ca râsul." " Acolo unde rasul nu se aude niciodata să nu-ţi opreşti pasul " "Nu zâmbim pentru ca suntem fericiţi , suntem fericiţi pentru câ zămbim.
Cea mai bună metodă de a incepe o zi super este printr-o porţie mare şi sanatoasă de râs. Se ştie că cele mai preferate companii sunt oamenii veseli, iar cu ajutoru acestei aplicaţii poţi atrage mai multi oameni în viaţa ta. Distibuie prin retelele de socializare prietenilor tăi şi vei vedea cum popularitatea ta v-a creşte în rândul cunoscuţilor. Fii centrul grupului tau de prieteni. Râsule şi zâmbetul este un magnet foarte puternic pentru oameni.
Salveaza bancurile favorite pentru a le găsi mai uşor. Fii in pas cu ultimile noutăţi în materie de bancuri şi glume.
Aplicatia functioneaza şi offline şi este actualizată foarte des pentru a nu te plictisi niciodata.
Bancul este o poveste foarte scurtă, reală sau imaginară cu un final surprinzător și foarte amuzant. Bancurile pot avea rolul unui tratament scump, cu același efect: descrețesc frunțile, și sunt un plăcut subiect de discuție la o întâlnire de orice gen.

Pentru că bancurile conțin o mică învățătură socială, reprezintă în majoritatea cazurilor o lecție socială despre lume, oameni. Dar scopul principal al bancurilor este că, de altfel, al proverbelor, poveștilor cu tâlc, snoavelor este de învățătură neacademică, profană, fără un program anume, ce are loc în spațiul liber al comunicării. În mare parte pot avea și rol educativ. Bancurile exprimă nevoia de creație a unui popor într-un anume moment. Ele au avut dintotdeauna, din punct de vedere al conținutului, asemănări cu glumele, cu jocurile, cu povestirile cu tâlc, cu zicalele, uneori și cu proverbele. Global, toate acestea pot fi considerate producții spirituale ale unei comunități.
Sunetul unui hohot de râs este contagios. Râsul si umorul apropie oamenii, creşte nivelul de intimitate dintre aceştia şi îi binedispune. Alături de bucurie, râsetele sunt benefice pentru organism, contribuie la intarirea sistemului imunitar, cresc nivelul de energie, diminuează durerea şi protejează de efectele daunatoare ale stresului. Cel mai mare avantaj al acestui medicament este faptul că este gratuit si uşor de folosit.
Aşteptam feedback-ul tău precum şi recomandări!

Unfold
Keywords: entertainment topic showbizz news et show e celeb
share by
Bancuri Noi si Amuzante APK information

Package Name

com.dbsus.bancuri

Version Code

1

Permissions

View Details

Details

Version

1.0

Requirements

Android 2.3+

Author

Astaghfir7

Updated

2015-06-01

Size

1.74MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Bancuri Noi si Amuzante Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
Bancuri Noi si Amuzante

Bancuri Noi si Amuzante

Astaghfir7

Free

This app has access to :

Updates to Bancuri Noi si Amuzante may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download