Home / Apps / Стиль жизни / Guia Cerdanya Download
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya
Guia Cerdanya

Description

Guia La Cerdanya
-----------------------------
guaicerdanya.cat s’ha posat en funcionament el desembre. A través d’internet i del mòbil, és la primera app (de descàrrega gratuïta) amb notícies i informació comercial destacada del conjunt de la Cerdanya.
L’aplicació es planteja com una eina dinàmica, en sintonia amb les noves tecnologies (TIC) i en uns moments en què la comunicació arriba a l’usuari amb la immediatesa de l’ordinador i dels telèfons intel•ligents.
La nova guaicerdanya.cat surt a la xarxa com la primera aplicació informativa i comercial d’àmbit comarcal, però també com una eina innovadora i potent de promoció econòmica i turística per al territori.

Tres grans blocs informatius
----------------------------
La guaicerdanya.cat és una aplicació web que podeu utilitzar des de l’ordinador, tot i que està pensada per a telèfons i tot tipus de dispositius mòbils, des dels quals els usuaris hi trobareu:
1. AGENDA I NOTÍCIES. Posem a l’abast dels lectors una plataforma pionera al nostre territori amb notícies i la més àmplia agenda d’activitats i de propostes comarcals.
2. LLOCS D’INTERÈS. Oferim informació detallada dels llocs més destacats de la comarca que es poden visitar i conèixer: espais naturals, d’interès mediambiental o amb rellevància històrica i la manera de com arribar-hi a través de GPS sense sortir de l’aplicació.
3. EMPRESA I SERVEIS. Dins l’àmbit comercial, a través de guaicerdanya.cat es té accés als serveis i als comerços de cada localitat. Les més de 2.000 empreses ja indexades, i totes les que s’hi afegeixin successivament, tenen l’opció de posar a l’abast dels usuaris les seves novetats o promocions. La recerca, ràpida i clara, es pot fer per nom, per sector, per situació i per ofertes.

Un nou canal d’informació pioner
Amb la aparició d’aquest nou canal informatiu, volem oferir a totes les persones de la vintena de pobles de la Cerdanya, i també als seus visitants, un nou mitjà útil, àgil, còmode i molt intuïtiu que doni més visibilitat al teixit comercial de proximitat i que esdevingui una potent eina informativa.
Aquesta guia està connectada amb guies d'altres comarques de Catalunya, permeten una major visibilitat del teixit comercial i empresarial.
Tot això és possible gràcies a l'experiència de més de 25 anys de la revista reclam.

Unfold
Keywords: λιφε στυλε lifestyle of lifestylestore in american lifestyle
share by
Guia Cerdanya APK information

Package Name

com.xmitech.guiacerdanya

Version Code

135

Permissions

View Details

Details

Version

1.0.0

Requirements

Android 2.3+

Author

XMiTeam

Updated

2015-01-17

Size

3.92MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Guia Cerdanya Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
Guia Cerdanya

Guia Cerdanya

XMiTeam

Free

This app has access to :

Updates to Guia Cerdanya may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download