Home / Games / Educational / Kuizi Shqip - Milioneri Download
C Launcher
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri
Kuizi Shqip - Milioneri

Description

Loje argetuese ne gjuhen shqipe.

Permban nje numer te madh pyetjesh nga te gjitha kategorite: Histori, Sport, Gjeografi, Art, Muzik, Letersi, etj.

Per te arritur fitoren ju duhet te pergjigjeni sakte ne te gjitha 15 pyetjet, ne te cilat ju ofrohen edhe tre ndihma.

Luani dhe zgjeroni njohurite tuaja te pergjitshme....

Unfold
Keywords: word education education journals website education news education
share by
Kuizi Shqip - Milioneri APK information

Package Name

org.kuizi.alb

Version Code

1

Permissions

View Details

Details

Version

1.1

Requirements

Android 2.3+

Author

One Million Dollar

Updated

2016-12-08

Size

2.50MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Kuizi Shqip - Milioneri Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
Kuizi Shqip - Milioneri

Kuizi Shqip - Milioneri

One Million Dollar

Free

This app has access to :

Updates to Kuizi Shqip - Milioneri may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download