Home / Apps / Покупки / Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi Download
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi

Description

Receta gatimi nga kuzhina shqiptare dhe ajo e huaj. Instalo aplikacionin zyrtar të portalit më të lexuar shqiptar rreth ushqimit.

10,000+ receta gatimi, këshilla, video-receta, teknika dhe shumëçka tjetër në lidhje me botën e ushqimit.

KuzhinaShqiptare.com është portali më i vizituar dhe lexuar në tregun shqiptar në fushën e ushqimit. Mijëra receta, fotografi, komente dhe diskutime zhvillohen në platformën tonë çdo muaj.

Në këtë aplikacion ju do të gjeni receta gatimi nga kategori të ndryshme, menu/koleksione të recetave për festa dhe raste të ndryshme, këshilla se si të jeni më efikas në kuzhinë etj

Disa nga veçoritë e aplikacionit përfshijnë:
Receta gatimi (përbërësit + udhëzimet hap pas hapi bashkë me fotografi)
Video receta (video të shkurta me udhëzime të detajuara)
Menu (koleksione të recetave për festa dhe raste të ndryshme)
Autorët (mësoni kush po i shkruan recetat tua të preferuara dhe komunikoni me të)
Forma e kërkimit (çdo recetë që ju bie në mendje mund ta gjeni tek ne)

Disa nga kategoritë e recetave që do ti gjeni në këtë aplikacion përfshijnë:
Tradicionale (koleksioni më i madh i recetave tradicionale shqiptare)
Ëmbëlsira / Torte
Këshilla
Brumëra / Pite
Mishëra
Gjellëra
Sallata / Turshi
Pije
Supa
Pasta
Antipasta
Pjata të para
Pjata të dyta
Salca
etj…

Shënim:
Për një performancë sa më të mirë të aplikacionit, për ta përdorur atë duhet të jeni të kyqur në internet.

Unfold
Keywords: buy online online shopings best shopping shop shop
share by
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi APK information

Package Name

com.tahirietrit.kuzhinashqiptare

Version Code

1

Permissions

View Details

Details

Version

1.0

Requirements

Android 2.3+

Author

Manaferra LLC

Updated

2017-08-30

Size

3.65MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi Change
APP store for all android devices See All
Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi

Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi

Manaferra LLC

Free

This app has access to :

Updates to Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download