Home / Apps / Путешествия и карты / NTR Routes Download
NTR Routes
NTR Routes

Description

De app NTR Routes biedt informatie in tekst en video over locaties en bezienswaardigheden in Nederlandse steden en daarbuiten. De filmpjes komen uit tv-programma’s van de NTR en uit de rijk gevulde videosite van Schooltv. Via een wandelroute ontdek je een stad of plek op een verrassende manier. De app geeft leerzame achtergrondinformatie bij de plekken die je bezoekt.

Hier zijn de Van Rossems
Maarten van Rossem bezoekt samen met zijn broer Vincent en zus Sis diverse steden. In het tv-programma Hier zijn de van Rossems laten ze elkaar plekken of objecten zien, die de anderen nog niet (zo goed) kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent als expert op het gebied van architectuur. De steden die ze aandoen zijn Maastricht, Rotterdam, Brugge (B), Naarden, Dordrecht en Essen (D).

De Van Rossems zijn alle drie uitstekende verhalenvertellers. Daarnaast staan ze bekend om hun relativerende toon en droge humor. De drie zijn het lang niet altijd met elkaar eens. Ze bevragen elkaar kritisch, dragen eigen kennis aan en dwingen de anderen het achterste van hun tong te laten zien.

In de app NTR Routes kun je net zoals de Van Rossems alle steden bezoeken. Aan de hand van hun korte verhalen bij interessante plekken ontdek je de steden op een verrassende en leerzame manier.

Unfold
Keywords: travel updates cheap travel tourist app private guide
share by
NTR Routes APK information

Package Name

seven.client.ntr.android

Version Code

27

Permissions

View Details

Details

Version

2.2.0

Requirements

Android 2.3+

Author

NTR

Updated

2017-01-01

Size

26.80MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to NTR Routes Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
NTR Routes

NTR Routes

NTR

Free

This app has access to :

Updates to NTR Routes may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download