Home / Apps / Образование / PROFIL Klik Download
PROFIL Klik
PROFIL Klik
PROFIL Klik
PROFIL Klik
PROFIL Klik
PROFIL Klik

Description

PROFIL klik – digitalni udžbenici su prvo sveobuhvatnoo softversko rješenja za multimedijske digitalne udžbenike u Hrvatskoj, koje će učenicima osnovnih i srednjih škola omogućiti napredniju i temeljitiju komunikaciju s nastavnim gradivom te interaktivno istraživanje i upoznavanje teorije svih predmeta u hrvatskim školama.

Sadržaji udžbenika utemeljeni su na preglednom i metodički osmišljenom obliku tiskanih izdanja, snalaženje je vrlo jednostavno i lako jer se korisnik digitalnim udžbenikom može služiti paralelno s tiskanim izdanjem. Interaktivno upoznavanje nastavne materije kroz digitalne udžbenike osigurano je edukativnim i ekskluzivnim multimedijskim sadržajem na hrvatskom jeziku, u prvom redu atraktivnim 3D animacijama i drugim videozapisima, zatim zvukovnim zapisima, interaktivnim objektima i kvizovima, slikovnim prilozima i fotogalerijama, prezentacijama, tablicama te naposlijetku, poveznicama na web i sadržaj unutar udžbenika.

Upoznavanje gradiva korištenjem PROFIL klik – digitalnog udžbenika dodatno je unaprijeđeno i olakšano mogućnostima obilježavanja, označavanja i upisivanja vlastitog sadržaja, pri čemu je sav obilježeni tekst moguće pregledati na jednom mjestu, ispisati ga ili eksportirati u zaseban dokument na vlastitom računalu. Kompletan multimedijski sadržaj je pomno odabran, stvoren u Profilovoj vlastitoj produkciji ili otkupljen od poznatih europskih produkcijskih kuća poput BBC-a te je u potpunosti usklađen sa zahtjevima i osobitostima hrvatskog obrazovnog sustava.

Pristup PROFIL klik naslovima omogućen je s bilo kojeg PC ili Mac računala te iPad ili Android tableta, za koje su razvijene posebne nativne aplikacije. Jednom kada je korisnik odabrao svoje naslove, može im pristupiti u svakom trenutku putem svoje virtualne police s knjigama, a kompletan sadržaj, bilješke, oznake i intervencije koje su napravili automatski se usklađuju putem cloud sustava sa svim uređajima na kojima je njihov udžbenik instaliran, a kako bi uvijek imali svoj sadržaj nadohvat ruke.

Unfold
Keywords: alternative education doe website ed department department of
share by
PROFIL Klik APK information

Package Name

com.profill.ebookreader

Version Code

1

Permissions

View Details

Details

Version

1.0

Requirements

Android 2.3+

Author

Profil International d.o.o.

Updated

2015-01-14

Size

16.93MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to PROFIL Klik Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
PROFIL Klik

PROFIL Klik

Profil International d.o.o.

Free

This app has access to :

Updates to PROFIL Klik may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download