Home / Apps / Образование / ReportersClub Download
ReportersClub
ReportersClub
ReportersClub
ReportersClub
ReportersClub
ReportersClub
ReportersClub

Description

Word SAMSAM REPORTER en doe mee met onze missies. Maak filmpjes, foto’s of een verhaal samen met je klasgenoten, vrienden of familie. Deel met de wereld wat jij te zeggen hebt!
Met de app kun je vanaf je smartphone makkelijk jouw foto’s, video’s en reportages toevoegen aan je missie.
Bekijk eerst het filmpje op samsam.net/reportersclub. Daarna weet je precies hoe alles werkt. Bijvoorbeeld dat je ook met de groep op school of alleen een eigen missie kunt beginnen.

Over Samsam.
De missie van Samsam is bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot wereldwijze burgers. Samsam is het enige educatieve platform voor wereldburgerschap, duurzaamheid en kinderrechteneducatie in Nederland. Bijna alle basisscholen hebben een abonnement en we bereiken ca. een half miljoen leerlingen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar, op school of thuis. Het platform bestaat uit een tijdschrift (5x per jaar), website (www.samsam.net), een lesbrief voor leraren en de Samsam ReportersClub voor op school en thuis. Samsam gaat over kinderen wereldwijd en laat zien hoe kinderen samen leven, leren, spelen, delen en samen verantwoordelijk zijn voor de wereld. Burgerschap is sinds 2005 een verplicht onderdeel in het primair onderwijs. Samsam heeft bewust gekozen voor een mondiale visie op burgerschap.

Over de ReportersClub
De ondertitel van de ReportersClub is: de wereld door mìjn ogen. De ogen van het kind dus. Het specifieke doel is om binnen of buiten de school samen met een groepje kinderen een Missie te vervullen met journalistiek gereedschap (interview, (foto)reportage, filmpjes, etc.). De redactie van Samsam of de leraar formuleert de missie en de leerlingen gaan aan de slag, doen research, discussiëren over de aanpak, de inhoud, de vorm en presenteren uiteindelijk hun resultaat binnen de ReportersClub.

Unfold
Keywords: dept department alternative education education system ed site
share by
ReportersClub APK information

Package Name

net.samsam.reportersclub

Version Code

100002

Permissions

View Details

Details

Version

1.0.0

Requirements

Android 2.3+

Author

Platform Samsam

Updated

2015-06-15

Size

23.53MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to ReportersClub Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
ReportersClub

ReportersClub

Platform Samsam

Free

This app has access to :

Updates to ReportersClub may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download