Home / Apps / Транспорт / Ritsema Groep Transport Haven Download
Ritsema Groep Transport Haven
Ritsema Groep Transport Haven
Ritsema Groep Transport Haven

Description

Over ons

Ritsema Groep is een gekwalificeerd bedrijf dat bestaat uit een transportbedrijf, handelsmaatschappij en havenbedrijf, en sinds kort ook een manege. Daarnaast heeft Ritsema Sierbestrating onder andere een uitgebreid assortiment sierbestrating en blokhutten.

Ideale ligging

Het transportbedrijf verzorgt op een veilige en bekwame wijze transport over weg en water. Dankzij de ideale ligging van het havenbedrijf aan het Eemskanaal kunnen hiervoor naast binnenschepen ook zeecoasters ingezet worden. Naast het transport zelf verzorgt Ritsema ook het laden en lossen en de op- en overslag op verschillende locaties. De totale op- en overslagcapaciteit is 130.000 vierkante meter. Daarnaast richt Ritsema zich op de in- en verkoop van grote restpartijen, onder andere uit faillissementen.

Gecertificeerd

Ritsema Groep is ISO 9001 en GMP gecertificeerd. Een team van veertig toegewijde en gediplomeerde medewerkers staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Geschiedenis

Het begon allemaal 27 jaar geleden, toen Hendrik en Froukje Ritsema aan de Euvelgunnerweg in Roodehaan een transportbedrijf startte met één vrachtwagen. Toen hun drie zonen Dicky, Hink en Jakob oud genoeg waren, kregen zij elk hun eigen vrachtwagen. Het transportbedrijf groeide en nog twee vrachtwagens volgden. Transport binnen de Benelux werd uitgebreid naar internationaal transport van zowel pallet- als bulkgoederen. Ook kon Ritsema steeds meer opslagmogelijkheden bieden.

Groei

Het bedrijf groeide uit zijn vestje en kreeg toen de mogelijkheid om de huidige locatie aan de Bornholmstraat in Groningen te kopen van het gemeentelijk havenbedrijf. Hier vindt tegenwoordig de verkoop van alle producten plaats, waaronder de sierbestrating en andere tuinproducten. Maar ook een groot gedeelte van het transport en de op- en overslag wordt hier verzorgd. Maar de groei ging door. Een scheepswerf in Foxhol, opslagruimte in Delfzijl en een manege in Winschoten volgden. Zelfs in Duitsland heeft Ritsema een locatie voor opslag en overslag van vloeibare goederen.

Unfold
Keywords: limo sales us transport dot transportation transport gov
share by
Ritsema Groep Transport Haven APK information

Package Name

com.wRitsemagroep

Version Code

1415055424

Permissions

View Details

Details

Version

0.2

Requirements

Android 2.3+

Author

Ritsema

Updated

2015-01-13

Size

6.52MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Ritsema Groep Transport Haven Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
Ritsema Groep Transport Haven

Ritsema Groep Transport Haven

Ritsema

Free

This app has access to :

Updates to Ritsema Groep Transport Haven may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download