Home / Apps / Спорт / Sportstad Heerenveen Download
Sportstad Heerenveen
Sportstad Heerenveen
Sportstad Heerenveen
Sportstad Heerenveen
Sportstad Heerenveen

Description

Sportstad is een initiatief van de gemeente Heerenveen, sc Heerenveen en De Friesland Zorgverzekeraar. Deze drie partijen hebben hun afzonderlijke verbouw- dan wel nieuwbouwplannen samengesmeed tot een stimulerend, ambitieus en synergetisch concept, gelegen in een van de meest beeldbepalende gebieden van Heerenveen. Een gebied dat eerder bekend is geworden om het Abe Lenstra stadion van voetbalclub sc Heerenveen. In 2003 kreeg het project Sportstad groen licht en in juli 2006 vond de officiële opening plaats.

Sport, beweging en gezondheid

Inmiddels is Sportstad uitgegroeid tot een multifunctioneel centrum, compleet ingericht op sport, beweging en gezondheid. Sportstad is een bijzonder inspirerende omgeving voor mensen die op enigerlei wijze aan iets aan sport, beweging en gezondheid willen doen. Ons sportcentrum kent een hoogwaardig topsportklimaat met optimale faciliteiten voor zowel de professional als de amateur. We zijn marktleidend in de ontwikkeling en toepassing van methoden, programma's en conditievolgsystemen. Van cruciaal belang is de deskundigheid en de toewijding van onze medewerkers, waardoor ons totale aanbod op een zeer hoog kwaliteitsniveau ligt. Bij Sportstad wordt sport serieus genomen, aandacht voor gezondheid is iets waar we de hele dag mee bezig zijn. Het is ons vak en dat beoefenen we outstanding.

Sportstad. Altijd het beste voor jou!

Unfold
share by
Sportstad Heerenveen APK information

Package Name

com.concapps.sportstad

Version Code

4

Permissions

View Details

Details

Version

1.3

Requirements

Android 2.3+

Author

Concapps B.V.

Updated

2017-02-04

Size

25.27MB

Reviews  
mobo-image
LV1
SY-D69238
16/03/2015
Thank You!~ Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~ u!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~Thank You!~T
samsung,GT-S7262
Similar to Sportstad Heerenveen Change
Related Searches See All
APP store for all android devices See All
Sportstad Heerenveen

Sportstad Heerenveen

Concapps B.V.

Free

This app has access to :

Updates to Sportstad Heerenveen may automatically add additional capabilities within each group.
Download Mobogenie For Free Download